sábado, 7 de septiembre de 2013

UE Cornellà 0 CF Valencia 1

El debut del CF Valencia a l'estadi Municipal va deixar molt que desitjar. L'equip entrenat per l'ex-jugador Curro Torres sabia que al davant tenia un Cornellà que havia aconseguit vèncer contra tot pronòstic al FC Barcelona i que, a més a més, havia guanyat còmodament al Real Zaragoza.
Per part 'che', l'equip valencianista no havia començat en bon peu al torneig ja que, en el primer partit va ensopegar contra l'equip aragonès per 0-1. Però la victòria per 3-1 contra l'entitat blaugrana, un dels favorits a guanyar el torneig, els hi va proporcionar la confiança que en el primer matx els hi havia faltat.

La pluja seguia caient sense parar i hi havia un cert temor per part de l'organització a suspendre el partit per la quantitat d'aigua acumulada sobre la gespa. 
Els dos equips ràpidament es van adonar que havien de canviar el seu estil perquè resultava pràcticament impossible jugar la pilota pel terra. Per aquest motiu es va veure tant poc futbol en aquest encontre.Sens dubte, el més avorrit de tota la fase de classificació, i de llarg.

El gol va arribar gràcies a una excel·lent internada a banda esquerra que va acabar amb un centre potent a les mans del porter del UE Cornellà, l'Alex Luque, però aquest, davant la sorpresa de tothom, se li escapa la pilota degut al diluvi que estava caient a l'estadi. Navarro, el número 9 valencianista es va trobar el regal i el va aprofitar xutant l'esfèrica dins la xarxa.


Salutació dels dos equips

Així estava el terreny de joc de l'estadi
                   
La pilota difícilment podia circular per culpa dels tolls repartits per tot el terreny de joc

 D'esquena a la imatge, Victor(6)                                             Foto by FCJ

No hay comentarios:

Publicar un comentario