sábado, 7 de septiembre de 2013

FC Girona 2 CE Manresa 0

Quinze minuts abans de començar el partit, el FC Girona i el CE Manresa van saltar al camp per efectuar l'escalfament sota una pluja torrencial. L'entrenador gironí, Albert Garcia, no es va voler mullar i se'l va veure sota el paraigües.

En el primer encontre de la tarda, l'equip local va intentar portar la iniciativa del joc durant tot el partit però li va costar perquè al davant hi tenia l'equip manresà en el qual, tots els seus futbolistes van picar pedra per intentar aconseguir els seus primers tres punts.

Vam poder veure un matx molt directe on, des del primer moment, el Girona va ensenyar les cartes al rival i clarament va apostar per seguir un guió basat en passades verticals i posar setge a la porteria de l'adversari.

Tot i així, la pluja que queia, estava inundant per moments l'estadi municipal de Sant Joan, per aquest motiu, a mesura que els minuts anaven passant, el joc d'ambdós equips es travava cada vegada més. La pilota costava que circulés per la gespa artificial del camp. En aquest instant, l'equip gironí va veure les jugades a pilota parada una bona arma per crear perill al Manresa.
A través d'aquesta acció arriba el primer gol de l'encontre. Un futbolista del Girona, situat dins de l'àrea, envia un xut al pal. A continuació, un seguit de refusos per part de la defensa del Manresa provoca que l'esfèrica caigui als peus a Guilana, el número 20 de l'equip rogenc que des de més enllà de fora l'àrea marca un espectacular gol que fa embogir la graderia del Municipal.

La rematada de Alamo, el número 5 del Girona després d'una falta lateral excel·lentment executada, va propiciar el 2-0 definitiu.