lunes, 9 de septiembre de 2013

L'opinió

Hola a tothom, em dic Cristian Rihuete entrenador del C.E. Manresa i vaig fer de col·laborador en el 1r Torneig d’Elit Divisió d’Honor.

En primer lloc m’agradaria felicitar al C.E. Manresa, al F.C. Joanenc, a l' ajuntament de Manresa, a l' ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a la Federació Catalana de Futbol i al Consell Esportiu del Bages, pel gran esforç i treball realitzat per tal que es pogués dur a terme el 1r Torneig d’Elit Divisió d’Honor Cadet.
Dit això, pel que fa el torneig m’atreviria a dir que aquest torneig ha estat el millor torneig i el torneig amb més nivell que s’hagi realitzat al Bages. Ja que s’ha pogut reunir els millors equips del territori espanyol i fins i tot, ha vingut algun equip internacional.
Pel meu gust com ja he dit abans a nivell esportiu ha anat tot molt bé, però si que he trobat a faltar implicació per part del públic i dels aficionats amants d’aquest esport, perquè penso que una oportunitat així no s’ha de deixar escapar i no se sap mai quan es pot tornar a repetir. Tot i això, desitjo i espero que els que hagin vingut hagin gaudit al poder veure les futures estrelles del nostre país i les estrelles a nivell internacional.
Pel que fa a tots els equips participants tots s’hi han deixat la pell dins i fora del terreny de joc i ens han fet gaudir moltíssim. Però a mi en especial Valencia i Betis son els que hem van cridar més la tensió ja sigués per un estil o un altre o per la qualitat d’algún jugador en particular.
Aquest torneig no hagués estat lo mateix sense la bona compenetració entre el C.E.Manresa, el F.C. Joanenc i tots els altres organismes col·laboradors els quals han treballat des del minut 0 fins al final del torneig per que aquest torneig acabés sent un èxit rotund.

Ja per acabar m’agradaria pensar que en un futur es tornés a portar a terme un torneig d’aquestes característiques i fins i tot, que aquest torneig anés més enllà, vull dir que no fos una cosa de dos clubs o dos pobles, sinó fer un torneig més extens, i que hi pogués participar tot el Bages sencer.


By: Cristian Rihuete, entrenador del CE Manresa i col·laborador del primer torneig elit internacional de Cadets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario