lunes, 16 de septiembre de 2013

Cerdanyola 63- C.B. Vilatorrada (Sènior A) 70.

Ha sigut un estiu bastant enfeinat per part de la direcció del C.B.Vilatorrada. El descens de categoria ha comportat canvis importants. Al finalitzar la temporada, l'entrenador de l'equip va ser substituït. També, jugadors d'un cert pes dins del vestuari, van abandonar el club per la porta del darrera. 

L'equip bagenc, ha disputat una notable pre-temporada. Ha deixat molt bones sensacions a tots els aficionats. L'inici de lliga, dissabte passat a la pista del Cerdanyola, no va decebre ni el més exigent de tots els afeccionats.
La temporada anterior, l'equip va entrar en una dinàmica negativa de resultats des del primer partit de lliga. Per això, sabien que calia començar en bon peu la temporada i res millor que una victòria a domicili.

L'equip verd i negre va treballar de valent per aconseguir els seus dos primers punts en una categoria  (2na catalana) que a través d'ella, fa dos anys, van aconseguir ascendir a 1a catalana.
És tot just el començament i per això massa d'hora per fer valoracions, però el poble desitja que sigui l'inici d'un gran final.



No hay comentarios:

Publicar un comentario