viernes, 6 de septiembre de 2013

Manresa i Sant Joan acullen el torneig Elit-Cadet



Barça, Reial Madrid, CF València, Espanyol, o Betis, entre els equips que participaran en el torneig aquest cap de setmana

Manresa i Sant Joan acolliran un torneig de primera línia. 
Aquest divendres ha tingut lloc a l’Ajuntament de Manresa la presentació del torneig Elit –Cadet que es disputarà durant tot el cap de setmana entre l'estadi del Congost i el camp de futbol de Sant Joan de Vilatorrada. L’acte ha tingut la representació de les dues localitats i també dels equips participants.
 
Participaran a la competició  un total de 12 equips, repartits en tres grups. Al grup A hi trobem el FC Barcelona, la UE Cornellà, el CF València i el Real Zaragoza. Al B el RCD Espanyol, l’Atlètic Segre, el Grasshopper Zürich i el CF Vila-real. Al últim grup hi ha el Real Betis, el FC Girona, l'amfitrió CE Manresa i el Reial Madrid.
 
Els equips jugaran entre ells una "lligueta" a una sola volta on es determinarà la classificació per a la 2a Fase (Fase Final i Fase de Consolació). Es classificaran per a la semifinal els primers classificats de cada grup, a més del millor segon de tots els grups, per determinar la classificació final dels quatre primers. La resta d’equips jugaran per a la fase de consolació, que determinarà la classificació final del 5è al 12è llocs, a partit únic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario