domingo, 8 de septiembre de 2013

Grasshopper Zurich 3 ATL Segre 1

La pluja torrencial que queia en l'anterior partit entre la UE Cornellà i el CF Valencia, va desaparèixer. Una lleugera millora de l'estat del terreny de joc, va permetre poder veure un bon futbol ja que, els futbolistes es sentien cada vegada més còmodes a l'hora d'efectuar les passades i veien que la pilota no quedava travada pels tolls d'aigua acumulats.

L'ATL Segre, flamant guanyador de la fase prèvia d'aquest torneig que es va disputar tot just fa ara una setmana, es va mostrar molt fluix durant el partit. El conjunt de ponent va trobar a faltar la presència d'algun futbolista desequilibrant que sobresortís per sobre de la resta dels seus companys i que, en moments complicats, es pugés l'equip sobre les espatlles. 
A més a més, no contaven amb una defensa contundent i expeditiva sinó més aviat el contrari, no era ni segura ni sòlida, amb uns laterals molt despenjats de la zona defensiva.
Tot el conjunt va mostrar signes de cansament i fatiga.

El Grasshopper va ser l'altre cara de la moneda. Un equip fort, molt físics, tant ofensivament com defensivament. L'equip suís tenia clar que necessitava una victòria i van anar des del primer minut aconseguir-la. Van posar setge a la porteria defensada per Toni Romero amb atacs ràpids, forts i efectius.

Els gols van arribar a partir de la primera mitja hora de partit. El Grasshopper va pujar de marxa i va marcar tres gols en vuit minuts. Llavors va aixecar el peu de l'accelerador i als minuts finals de l'encontre, el ATL Segre va marcar el gol de l'honor.


Els jugadors dels dos equips fent pinya abans de començar l'enfrontament


Amb l'ajuda de: Gerard Solernou @soler_nou




No hay comentarios:

Publicar un comentario