domingo, 8 de septiembre de 2013

FINAL Real Betis 2 Cornellà 0

Contra tot pronòstic, el Cornellà es va plantar a la final del torneig elit internacional de Cadets.
El club català va començar la competició en el grup A acompanyat d'equips com el FC Barcelona i el Real Zaragoza. Abans de l'inici, ningú hagués pensat que aquest equip passés de ronda com a primer de grup i a més a més, eliminés a semifinals al favorit i guanyador de la Nike Cup, el Grasshopper Zurich.

El Betis també ha sorprès a més d'un aficionat. I és que mentre el focus d'atenció il·luminava el Real Madrid, el conjunt andalús,sense fer soroll, va aconseguir victòries molt treballades que li van donar accés a les semifinals. Allà es va trobar a un Valencia amb el cartell de favorit que no va poder impedir parar a la locomotor bètica.

El partit ha començat amb un Cornellà disposat a regalar la pilota al Betis. Seguien el mateix patró de joc, ordenats defensivament i ràpids al contraatac. En la part ofensiva, l'equip català ha carregat amb escreix el joc per la banda dreta.

Les botes dels jugadors del Betis controlaven a la perfecció el ritme del partit. En el minut 20, va arribar el primer gol del matx després d'una excel·lent parada del porter. El conjunt andalús es sentia molt còmode en el terreny de joc, triangulaven i arribaven amb molt perill a l'àrea contrària. De fet, a través d'una fantàstica triangulació el Betis deixava, a opinió de tothom, l'encontre sentenciat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario