viernes, 6 de septiembre de 2013

Manresa i Sant Joan viuran dos dies del millor futbol de cadets


Aquest vespre, a partir de dos quarts de vuit, tindrà lloc a l'Ajuntament de Manresa la presentació del torneig elit de futbol cadet que es desenvolupa durant tot el cap de setmana al Congost, a la capital del Bages, i al camp de futbol de Sant Joan de Vilatorrada. A l'acte hi assistiran representants dels dos consistoris i també dels dotze equips participants en aquesta competició, de caràcter internacional.

Els dotze equips es dividiran en tres grups de quatre equips que disputaran els seus partits entre demà al matí i demà a la tarda a les dues seus del torneig. Els primers classificats de cadascun dels grups es classificaran per a les semifinals. A més, el millor segon també passarà a aquesta fase, que tindrà lloc a Manresa diumenge al matí. Cap al migdia hi haurà la final de consolació i la gran final. També diumenge, i també a Manresa, hi haurà els partits de classificació per als llocs del 5è al 12è.
Participació de luxe
El torneig, organitzat pel Centre d'Esports Manresa i l'Ajuntament i amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, el FC Joanenc i el Consell Esportiu del Bages, té la presència dels millors equips catalans, a més d'una nodrida representació estatal i també del Grasshopper de Zuric, que provoca que el torneig tingui el caràcter d'internacional.


No hay comentarios:

Publicar un comentario