domingo, 8 de septiembre de 2013

Partit 3r i 4rt lloc. Grasshopper 2 CF Valencia 1

A cap futbolista li agrada disputar un partit pel tercer i quart lloc. És lògic. Sempre costa dir adéu, i més quan es tracta d'un torneig de tant nivell.
Al Grasshopper en mans del UE Cornellà i el València amb el Betis, els hi ha passat això. Una derrota que costa de digerir. Però els jugadors valencians no han tingut gaire temps de fer-ho ja que, deu minuts després d'haver perdut, tenien de jugar contra l'equip suís per lluitar per la tercera plaça.

El Grasshopper, fidel a les seves idees, va prendre la iniciativa de l'encontre. No tenien pressa, sabien que tard o d'hora trobarien la passada precisa que destruís la muralla defensiva del rival i així, ferir al rival.
Ben aviat, el mig campista suís va veure la desmarcada del davanter centre a l'esquena de la defensa 'che' i allà va enviar la passada. L'atacant va xutar però va errar per poc. Primer avís. Estava afinant la punteria.

Tot i les contínues arribades del Zurich, el primer gol del matx el va transformar el Valencia en el seu primer remat a porteria.
Aquest gol va incentivar al conjunt suís que va desplegar el seu millor futbol per remuntar el partit. El primer gol el va marcar el davanter centre en el seu segon xut entre els tres pals. La sentència va arribar a través de Jordi Manuel- Ehombo, un dels jugadors més destacats al llarg del torneig, que va batre al porter valencià amb un gran remat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario