domingo, 2 de febrero de 2014

Es dissol l'equip femení sots 21 del CB Vilatorrada


Equip femení del Bàsquet Vilatorrada.  Fotografia: CB Vilatorrada

El CB Vilatorrada, el club que ha apostat més per l’esport femení del poble, es queda sense l’equip sots 21. Ha sigut una dura decisió pressa per totes les parts implicades: directiva, entrenador i jugadores.

A inicis de temporada, el club ja estava assabentat que moltes de les integrants del grup, a causa dels estudis, no podrien participar en la totalitat dels entrenaments. Tot i això, al ser una plantilla de deu jugadores, l’entitat va decidir tirar endavant i inscriure l’equip a la competició. A mesura que anaven passant els partits i els resultats no acompanyaven, la situació es va anant complicant: “Entrenàvem un dia a la setmana i llavors hi havia jugadores que no podien venir el dia del partit. Anàvem amb les jugadores justes a jugar. Les júniors ens venien a ajudar però ens em anat quedant sense jugadores fins a quedar-nos sis justes i amb sis no es pot competir. Per aquest motiu, la junta del CB Vilatorrada, de forma consensuada amb nosaltres, vam decidir finalitzar la temporada” argumentava David L., entrenador de l’equip.

Per altra banda, un dels directius del club, Salvador S. justificava així la decisió de donar per acabada la temporada: “Com a club és una decisió que no ens agrada. Ens agradaria tenir molts més equips però, mantenir l’equip té uns costos, hi ha uns arbitratges que s’han de pagar, i les jugadores júniors havien de complementar l’equip que, a la vegada, les necessitaven per altres equips”.

Maria B., una jugadora important del sots 21 i amb molt pes dins del vestuari, resumia així la dissolució de l’equip: “Vam començar amb 10 jugadores. Però vam anant fent partits i, a causa de les lesions i que moltes no podien venir, tiràvem de les júniors i de vegades, eren més elles que nosaltres i vam veure que no, que de cap manera la situació podia seguir així”. Maria després de forces anys jugant al CB Vilatorrada, té l’esperança de poder tornar, en un futur pròxim, a vestir la camiseta verda i negre.

Peça d'àudio. Parla sobre la victòria del Sènior A 
a la pista del Súria (67-78) i sobre les opinions de 
Maria B., Salvador S. i, David L.

No hay comentarios:

Publicar un comentario