miércoles, 19 de febrero de 2014

Diumenge, es suspèn el programa dels Esports Torrats

Hem viscut l'emoció i la tensió de dins del terreny de joc i l'hem extrapolat a l'antena. Tothom pot opinar i se li ha de respectar la seva opinió. Sí, les paraules poden doldre amb major o menor mesura però era fruit de  l’exigència del partit. Nosaltres no dediquem tant de temps i esforç perquè surtin polèmiques com aquestes.

Aclarir que, no hem posat la foto per crear polèmica ni molt menys. Aquesta no ha estat mai ni és la nostra intenció. Hem posat la foto perquè és l'única que teníem de la cobertura que vam fer sobre el partit del derbi. Ens l'han facilitada i l'hem publicat. Una cobertura que ens ha costat molt de temps i dedicació i sense guanyar un euro. Ha sigut molt temps invertit i que nosaltres també tenim coses a fer. Però bé, una vegada més, ho hem fet per vosaltres els jugadors amb la finalitat que us sentíssiu com a professionals, encara que fos per un dia.

Estem molestos per les reaccions que hi ha hagut. Perquè estem en el segle XXI i tothom pot dir la seva, independentment si ens agrada o no. Però no destinem tantes hores per l'esport del poble perquè llavors sorgeixin conflictes i tensions per un programa que fem amb tota la il·lusió del món. Per aquest motiu, suspenem el programa de diumenge. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario