domingo, 2 de febrero de 2014

La intensa actualitat esportiva del cap de setmana


El programa d'aquest diumenge ha donat per molt. Primerament hem començat parlant amb Arnau Oliver jugador de l'Aleví A del FC Joanenc, de l'actual situació que travessa l'equip que encadena tres victòries consecutives i està molt a prop de la primera posició. També amb ell hem parlat sobre l'empat entre la Salle i el Filial del FC Joanenc (3-3) i hem trucat a l'entrenador, el Rafa per parlar-ne.

Després, ha sigut el torn del bàsquet. Hem connectat en directe just acabar el partit amb el directiu del CB Vilatorrada, el Salvador Solernou que s'havia desplaçat fins a Súria per recolzar l'equip en un partit molt difícil. Ens ha explicat com ha anat el matx i ens ha comunicat les raons per les quals l'equip femení sots 21 s'havia dissolt. D'aquest tema hem volgut parlar amb l'entrenador David Leon que ens ha explicat la complicada situació que travessava l'equip. A més a més, una jugadora important del sots 21 femení, Maria Bernat ens ha ofert la visió de com han viscut elles personalment la dissolució de l'equip.

Seguidament ha sigut el torn de l'atletisme. Amb els campionats de Catalunya de pista coberta en joc, hem contactat amb Jordi Solernou que ha quedat tercer del país en la modalitat dels 60 metres, perquè ens comentés com havia anat la cursa tan la seva, com la dels seus companys de l'Avinent Atlètic Club Manresa. Llavors hem trucat al marxador Christian Curopos que està a Galícia i ahir es va proclamar subcampió en la categoria promesa i tercer a nivell absolut. El que va ser escollit millor esportista de Sant Joan, Oriol Comellas ha volgut felicitar in situ a Curopos. Aprofitant la seva presència a Els Esports Torrats li hem preguntat per la seva lesió i per la seva reaparició en les futures curses de muntanya.

Ja per acabar, agrair al públic present en el programa que tan ens ha ajudat i amb tots ells hem passat una bona estona. Esperem tornar a gaudir en un altre dia de la seva presència. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario