miércoles, 16 de abril de 2014

Molt nivell i bon futbol en els dos tornejos de futbol 7 disputats a Sant Joan


El FC Joanenc va organitzar el dilluns 14 i dimarts 15 dos tornejos de futbol 7 que van portar equips d'arreu de la comarca i de Catalunya ha desplaçar-se a l'estadi Municipal de Sant Joan de Vilatorrada per efectuar la competició. Al llarg dels dos dies, més de 600 persones van omplir l'estadi.

El torneig de benjamins, celebrat el dilluns, va comptar amb la presència d'equips com el FC Barcelona 'A', el CE Manresa, el Gimnàstic de Manresa, el Mercantil, l'Igualada, etc. Tot i el gran nivell dels altres equips, el Barça va ser el clar dominador del torneig. A quarts de final va golejar al Santpedor per 7 gols a 0, i a semifinals, va vèncer a l'Igualada per 5 a 0. El conjunt blaugrana va cloure la seva brillant competició guanyant la final al Mercantil (2-0). A destacar la solidesa defensiva dels blaugranes que en tots els partits que van disputar no van rebre ni un gol.

Per altre banda, el torneig d'alevins, el FC Joanenc 'A' es va proclamar campió al vèncer a la tanda de penals el Mollet. El Puig-reig, l'Arrels, el Santpedor, el Gimnàstic de Manresa i el CE Manresa van ser els altres equips que van completar la participació en aquest esdeveniment.

"Valoro molt positivament la posada en escena dels dos tornejos. Feia goig veure el potencial futbolístic de tots els equips que hi havia així com l'ambient que s'ha respirat aquests dies a l'estadi. La graderia s'ha omplert de gom a gom d'aficionats del municipi i d'arreu del Bages, sobretot el dilluns. La gent s'ho ha passat molt bé" diu el coordinador d'esdeveniments esportius del club, Alberto Criado.

Criado creu que la clau de l'èxit aconseguit i de què les coses sortissin tal i com s'havien previst ha sigut "el bon ambient que ha regnat entre els clubs que han participat en els tornejos i nosaltres, i el bon rotllo de tots els membres de l'organització que han fet possible l'esdeveniment". 


No hay comentarios:

Publicar un comentario